Освіта - сьогодні. Кар'єра - завтра. Успіх - завжди!

Новини університету

 

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ПОГЛИБЛЮЮТЬ ЗНАННЯ З ФАХУ


2018-03-22


Про технологію приготування та історію появи італійської національної страви  дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під час майстер-класу з приготування піци. Навчання провели шеф-кухар піцерії SCORINI Євген Єрмаков та піцмейкер Вадим Івашко.

Під час майстер-класу студенти навчилися качати тісто для піци, ознайомилися з принципами поєднання інгредієнтів, правилами випікання та особливостями подачі до столу. В результаті студенти власноруч приготували 10 різних за формою і складом піц, які були оцінені професіоналами на «відмінно».

Заняття такого формату вже стали традицією у Східноєвропейському університеті і проводяться в межах проекту «Готельно-ресторанні практики». Вони дозволяють молодим спеціалістам не тільки вдосконалити навички і здобути нові професійні компетенції, а й знайти місце практики і майбутнього працевлаштування.

Дякуємо адміністрації піцерії SCORINI за плідну співпрацю в якісній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи.